Фасади, малтерај, глетување, гипс картон

Контакт

За нас

За нас

Секогаш посветени на квалитетна изведба со избрани материјали и најдобра цена.

Повеќе од 8 години нашиот тим испорачува професионална услуга за големи и мали објекти (згради и куќи). Изведуваме фасади за згради и куќи и други градежни работи - градење на карабина, малтерај, глетување, изведби од гипс картон плочи, како и објекти по моделот „клуч на рака“.

Услуги

Услуги

Фасади за згради куќи

Изведба на карабина, малтерај, глетување

Изведби со гипс картон плочи

Наши проекти

Проекти

Галерија со избрани проекти изведени од нашиот тим АЕМ ГРАДБА

  • Сите проекти
  • Ѓорче Петров
  • Ченто
  • Белимбегово
  • Љубанци

Контакт

Контакт

Подготвени сме да одговориме на секое барање за изведба на услуги кои ги работиме. Сè што ни треба за да добиете понуда со добра цена и одличен квалитет на изведбата, е да не контактирате и запознаете со вашиот објект.

Јавете ни се или испратете ни порака преку овој формулар, Ве контактираме веднаш.

Испратете ни порака

Доколку имате некакви прашања испратете ни порака преку оваа контакт форма, а нашиот тим ќе Ве контактира во најбрз можен рок

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!